Modele flokesh per djem te shkurta

Për ATO që NUK kanë shumë volum, një Truk i mirë do të Ishte kthimi je flokëve nga Brenda. Kjo do t`i bëjë të duken me më shumë volum. Një tjetër tendencë e këtij viti janě flokët me përzierje ngjyrash të frutave. Blogerja që e ka hedhur këtë IDE kërkonte të përcillte diçka ndryshe dhe është e Sigurt që KY modèle ne të jetë “hit” këtë verë. Kaçurrela, kaçurrela dhe Vetëm kaçurrela. Mund të dukeni Retro si në Vitet 80 por Edhe moderne e përshtatshme për kohët e sotme. Nëse Doni flokë të gjatë, të drejtë APO me onde, APO Fare të shkurtër duhet të mbani parasysh se: Lexo Edhe: tendencat per Modelet dhe ngjyrat e flokeve per Kete vit flokë kasketë një tjetër prerje e dashur nga Vajzat dhe gratë, VAJZA praktika të cilat NUK kanë kohë të kujde Sen për flokët e gjatë. Profilet psikologjike ndahen në dy kategori: besnike ndaj modelit të zakonshëm APO guxuese dhe në kërkim të një ndryshimi. Në një prerje të çrregullt, Luani me pjesën e flokut përpara. Bëhet fjalë për ruiner e fundit të viteve` 60-të, të realizuar me gërshërë, për volum dhe një pamje të shkëlqyer rrok!. Nëse Doni të Ruani gjatësinë e flokëve tuaj, Mund të manovroni me një shkallëzim, duc prerë një pjesë të Tyre, PA lëvizur gjatësinë. . Flokë të ngjashme me ATO të rrumbullakëta, të përmendura më sipër, por JO Deri të Qafa, Pak më të gjata.

. Flokë me balluke Mbulohet fytyra po në të njëjtën kohë nxirren në PAH sytë. Vajzat që i dashurojnë balluket janě ATO më lozonjare dhe tërheqëse. Balluket janě sinonim i sensualitetit. Nëse Jeni në kërkim të trendit të RI dhe të frizurave moderne mashkullore Jeni në Vendin e Vërtetë. Në tendencën verë 2017 të prerjeve të shkurtra për meshkuj përmendim flokët më gjatësi më të Madhe në majën e kokës dhe e më të shkurtër në anën e prapme dhe zonën anësore. Kjo është një prerje Retro e CILA na kujton reklamat Amerikane të viteve` 50-të, të shkurtra Anash dhe shpesh të ndara me vijë në mes. Përkundër asaj që Ju Mund të Mendoni, një prerje TASI Mund të përshtatet me çdo lloj floku dhe formë fytyre.

Kemi parë MODELE gërshetash të mëdhaja, zakonisht të ndara me vijë në mes. Lidhja Edhe me një fjogo prej kadifeje, e bën këtë Model Fantastik për muajt e ftohtë të Vitit.